|   Både   |   Havne   |   Vurderinger   |   Nyheder   |   Brugte både   |   LinkGuide   |   Debatforum   |

Den 23. september 2021

Tips & tricks

 
Rubson lancerer ny fugtfjerner
Rubson lancerer ny fugtfjerner  Rubson lancerer nu en ny fugtfjerner, som bl.a. absorberer overflødig fugt i luften.
Af:  Rubson - Den 12-03-2012
  Kontakt
Silvie Königsmark
Nordisk marketingchef for Rubson
Adhesive Technologies, Henkel Norden AB
Tel direkt: +46 10 480 75 56
silvie.koenigsmark@henkel.com
Det forhindrer fugtrelaterede problemer såsom fugtige tekstiler, beskadiget tapet eller dannelse af skimmelsvamp. Unikt for Rubson fugtfjerner er desuden, at den neutraliserer dårlig lugt.

Fugt i hjemmet dannes under daglige aktiviteter, som når man bader, vasker op eller vasker tøj. Overskydende fugt kan let identificeres ved tilstedeværelsen af kondens på vægge, lofter og vinduer og ved at tøj, sengetøj og andre tekstiler lugter muggent. Fugten viser sig bl.a. i bulet tapet eller ved forekomst af fugtigpletter omkring badekar, brusekabine eller håndvask.

- Ud over at boligen kan blive beskadiget af fugt, kan det også sænke den daglige komfort i hjemmet, da den fugtige indendørsluft også kan opfattes som kold. Den største årsag til at komme af med den overskydende fugt er dog den negative effekt, som den kan have på sundhed, siger Silvie Königsmark, nordisk marketingchef for Rubson.

Rubsons nye fugtfjerner indeholder en dobbeltvirkende fugt- og lugt absorberende tablet med blandt andet kalciumklorid, der effektivt omdanner fugt i luften til vand, og som samtidig neutraliserer dårlig lugt. Det dannede vand opsamles i fugtfjernerens beholder. Den er enkelt og let at anvende, og den har et diskret design. Rubson kan bl.a. anvendes i hjemmet, i fritidshuse og i både, hvor fugt kan være både sundhedsfarligt og betyde skader som svamp på hus, ødelagt møbler og andet inventar i hjemmet.

- Der er en sammenhæng mellem fugtigt indeklima og forværring af folks sundhed. Det kan være i form af generel irritation og tørhed af slimhinder i øjne, næse og svælg. Det kan også resultere i åndenød. Hvis man opholder sig i et for fugtigt indeklima i længere tid, er der større risiko for luftvejsinfektioner. Et fugtigt indeklima giver også gode betingelser for husstøvmider og skimmelsvamp, hvoraf den sidstnævnte kan føre til symptomer som træthed og hovedpine. Ved at holde sit indeklima tørt kan man minimere problemer med husstøvmider og skimmelsvamp og altså også de helbredsmæssige problemer, der følger med, siger Niels Skals, chef for indeklimaafdelingen i OBH-Gruppen, Rådgivende Ingeniører A/S.

I alt 22 danskere har i en periode på 14 dage afprøvet Rubson fugtfjerner i deres hjem. Flere af testpersonerne oplever en forøget komfort i hjemmet.

- Jeg har nu anvendt Rubson fugtfjerneren i et par uger, og jeg synes resultatet har været godt.

Jeg havde i den kolde vintertid problemer med en del kondensvand i vinduerne i mit soveværelse om morgenen. Efter jeg stillede Rubson fugtfjerneren op, var der langt mindre kondens på ruderne om morgenen, og vandet havde i stedet samlet sig i Rubson beholderen. Den resterende mængde kondens var minimal, og altså ikke længere et problem, siger tester af Rubson, Lars Bjerrum.
>

Kontakt Sejlerland.dk | E-mail | Om Sejlerland.dk | IT i Haderslev | Opskrifter p?kalorielet mad |

Copyright Sejlerland.dk